Thål

Det faller sig ofta så att när jag befinner mig hemma i föräldrarnas trygga vrå, ja då prioriteras hygienen inte lika högt och jag hasar gärna runt lite extra lökig med svettig armhåla och smörigt hår. Dock ska det ju duschas förr eller senare och det må ni tro är rena rama antikrundan hemma hos mor å far min. Riktigt vällagrade tvålar från mina tonår kan en hitta, krämiga och mustigt doftande.
Idag klämde jag slut på något shampo med doft av nektar. Jag vet inte hur mycket av den där nektaren som fanns kvar i och för sig, men mitt hår blev rent. Tror jag.


veckans lista!!!

(förra)Veckans lista: Denna igen då.
Veckans humör: Pruttigt. Har inte orkat göra något mer än att hosta och vara ledsen och dödsångestig. Ovärt.
Veckans hoummus: Åt ingen hoummus denna vecka heller. Däremot åt jag extremt gott sparriskladd min far tillrett. Jag avskyr vanligtvis sparris då det smakar EXAKT som halssnoret jag hostar upp under förkylningar. 
Så det blir lite bakvänt. Denna vecka när jag hostat extra mycket sparrisslem har jag även ätit och njutit av en sparrisrätt... Nästan så en börjar misstänka att jag gillar snor (ja).
Veckans kläder: Senapströjan med oljestänk på. Och mina knalliga laxrosa mjukbyxer jag hittade i garderoben hemma hos mor å far.
Veckans frisyr: trasslig Hitler-jugend
Veckans låt: Magnus Uggla- Jag å min far
Veckans slöseri med tid: Förkylningen from hell! I hate forever and ever bitch please.
Veckans anger management: Ingen. Har tillåtit mig själv att bröla ut i ilska och raseri närhelst jag känt för det. (pms+sjuk. fint)
Veckans ost: Boxholms kryddost. GOTT!
Veckans person: Denna här som jag int träffat på flera dagar.
 
 

en anonym urna är allt som finns kvar

Hej påsk!
Jag är HELT BESATT av Magnus Ugglas version av "jag och min far". 
Hörde den första gången när jag stod feberyr på möjligheternas hus i skarpnäck för bara någon vecka sedan, och sen dess har den gått på repeat hemma/i telefonen/hos föräldrarna/i min skalle.
Spelade den för mamma och pappa i hopp om att vi gråtandes skulle omfamnas i kärlek till Magnus Uggla, men de ratade den.
"Vilken röst! vad gör den?" och "Usch vad sorgligt det kan vara".
Amen läggavråh!
Vill bara smeka Ugglan över håret och hyschande lova att allt kommer bli bra.
 
Här sitter jag förbannad och klämmer om huvudet med mina babyfeta händer.
 
Kan inte lägga upp vidjos här (av någon anledning) så det får bli en länk.
http://www.youtube.com/watch?v=EnewZrOKxFo
 
Hejrå.

RSS 2.0